DESPRE NOI

Inițiator și Coordonator Maia GROSU-GHERASIM

DESPRE TEATRUL MITITEL

Suntem o asociație neguvernamentală a cărui targhet este dezvoltarea resurselor umane ale comunității prin deschiderea către teatru și valorificarea potențialului enorm de talent al Copiilor, Adolescenților, Adulților.

 

MISIUNE!

Teatrul poate fi o metodă de educaţie atunci când învăţământul tradițional și cel alternativ nu e îndeajuns. Învăţământul prin teatru se bazeaza pe joc și ne învaţă cum suntem și cine suntem, ne dezvoltă, ne face mai capabili să rezolvăm diverse probleme, să învăţăm diferite noţiuni, să depăşim obstacolele cu care ne confruntăm.

 

MOTIVAȚIE!

Preocupați de fenomenul educației timpurii și de educația prin teatru și joc, de îmbunătățirea tehnicilor educaționale și dezvoltarea conceptului de învățăre continuă de la 0 ani până la finalul vieții, gândim, realizăm și susținem spectacole, ateliere creative, cursuri de teatru, programe artistice pentru spectatori cu vârste între 0 -12 ani și nu numai.

Ne dorim să fim locul unde cu toții devenim copii și învățăm cu inima!

 

INSPIRAȚIE!

Teatrul este viață,
Un mister numit-clipa de față,
Un dascăl, de la care înveți anume,
Să fii tu, să-ți joci rolul bine,
Să găsești totul în nimic,
Să te minunezi ca un copil mic,
Să prefaci totul în miere,
Să dăruiești cu bucurie și plăcere.

CE ORGANIZAM?

ATELIERE 95%
SPECTACOLE 85%
CURSURI 75%
PETRECERI 65%
EVENIMENTE 55%

Absolventă a Institutului de Stat al Artelor, în prezent Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice (AMTAP) din Chișinău, Facultatea Arta Teatrală, specializarea Actor de teatru şi cinema .

Persoană activă și creativă, responsabilă, cu umor și lipici la cei mici.

Teatrul”Eugene Ionesco”, Chișinău:

Meriedl în”Șefele”, Eleva în ”Lecția”,Maria în ”Oameni ai nimănui”Ninette în ”Mizantropul”, Puck’ zis și Robin-Băiat-Bun în ”Visul unei nopți de vară”Plasatoarea 1 în Plasatoarele”,

Maia în”Violența, o istorie de dragoste!”, Sora medicală în ”Oscar și Tanti Roz”,Moartea și Fapta bună în ”Privighetoarea”Margo și figurație în ”ElisabetaI ”,Juliette în ”Regele moare”Rozalinda în ”Doamna din satul florilor ce mor”Ofelia și O femeie în negru în ”Hamlet”, Oaspete în”Romeo și Julieta”, Bolnava care este mama lui Stalin în ”Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintal”, Măriuca și oaspete-”Chirița în provincie”Avdotia în ”Revizorul”

Teatrul “Luciafărul”, Chișinău: Arina Panteleimonovna în ”Căsătoria”, Agneș în ”Jocul de-a vacanța”,Mr. Mandarin și Ardeiuțul în ”Aventurile lui Cippolino”, Veta în ”O noapte furtunoasă ”

Teatrul “Mihai Eminescu”, Chișinău. Figurație în Anna Karenina ” și “Apus de soare

Televiziunea Națională, Chișinău: Sonorizare– filmul “Portul”,Măscărici în”Castelul de Fildeș” emisiune de Crăciun pentru copii!
Alte colaborări: Centrul Educational Lill’put, Tăpușele, Școala Finlandeză, București
USM- Facultatea Arte Frumoase,Teatrul Studio, “Albinuța” Liceul Teoretic “Gh. Asachi”, Liceul Teoretic “V. Alecsandri”, L.T.P.A. “Nicolae Sulac”, voluntariat la ONG “Alegerea ta” și Centrul pentru minori “Ștafeta”, Chișinău

Spectacole și mini-scene realizate cu studenți: ”Matrioșca .MD” ,”Colonelul și păsările”, ”CHUNGA”,”Căsătoria”, ”Florile”,”Cerere în căsătorie”, ”Teatru descompus”, ”Trei surori”, ”O noapte furtunoasă”, ”Îmblânzirea scorpiei”

Spectacole realizate cu copii: „Cucurigu – Hop”,” Lumină din Lumină”, ”Poveste de  Crăciun”, ”Zâna fabulei”, ”Schițe”.

Spectacole și mini-scene  relizate cu liceeni:”Înșiră-te mărgăritare”,” Visul unei nopți de vară”, ”Fetița cu chibrituri”, ”Trei surori”, ” Îmblânzirea  scorpiei”.

ATELIERE

  • Jocuri senzoriale!
  • Medalionul tomnatic!
  • Colaj de iarnă!
  • Semințe și Mandale!
  • Decorațiuni de Crăciun!
  • Dragonul prietenos!
  • Unicornii magici!

CONTACTATI-NE

Distribuie:

Despre noi

Suntem o asociație neguvernamentală a cărui targhet este dezvoltarea resurselor umane ale comunității prin deschiderea către teatru și valorificarea potențialului enorm de talent al Copiilor, Adolescenților, Adulților.

Noutati si premiere

Atelier de educatie

Cursuri de teatru

INSCRIE-TE ACUM!
close slider

Email:
contact@teatrulmititel.ro
teatrulmititel@gmail.com
maiagrosugherasim@gmail.com

Telefoane:
0771.049.052 / 0721.580.892

Adresa
Fiecare eveniment are locația lui!